نقش خانوار در انتخاب سبد غذایی در رژیم خانوار به عوامل مختلفی بستگی دارد که یکی از مهمترین و زیربناییترین آنها فرهنگ و دانش تغذیهای آنها است.
در شرایط فعلی کشور عرضه غذا نسبتا کافی و مناسب است، اما در مصرف مواد غذایی عدم تعادل وجود دارد. از آنجایی که طی سالهای اخیر رژیم غذایی غنی از کربوهیدراتهای پیچیده و فیبر جای خود را به رژیم غذایی با سهم بیشتری از چربی، قند و غذاهای فرآیند شده و کم فیبر داده است و غذای آماده مثل فست فودها، چیپس، تنقلات و ... جایگزین غذاهای سنتی منطبق با فرهنگ سلامت شده است، لازم است در خانوادههای ایرانی آموزش فراگیر در خصوص تغذیه مناسب صورت گیرد.
مشکل دیگری که در مور تغذیه خانواده به چشم میخورد توزیع نامناسب غذا در بین اعضای خانواده و عدم شناخت گروههای غذایی و نیاز بدن هریک از اعضای خانواده به مواد هر گروه نیز از جمله عوامل اصلی نامناسب بودن دریافت مواد غذایی در اعضای خانواده است.
این مرکز در راستای افزایش اطلاعات تغذیه ای و آگاهی هرچه بیشتر مردم اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی دوره ای برای سازمان ها، نهاد ها و موسسات، مدارس، حسینه ها و مسجد ها و مجامع عمومی مردم و همچنین غرفه های سلامت شهرداری میکند.
برای اطلاع از زمان برگزاری کلاس های آموزشی و نحوه همکاری در این زمینه میتوانید فرم زیر را تکمیل نمایید تا همکاران ما با شما تماس حاصل نمایند.