میزان
نمک مجاز در رژیم غذایی سه ماه اول بارداری برای
کاهش فشار خون حدود
یک سوم قاشق چای خوری میباشد، این میزان نمک را در ابتدای روز جدا کرده و در طی روز فقط همین میزان را در رژیم غذایی خود اضافه کنید.
با توجه به کم نمک بودن رژیم غذایی شما جهت بهبود طعم آن از آبلیمو ها و آبغوره های بدون نمک، آب نارنج و ... در حد تعادل استفاده کنید.
از مصرف غذاهای کنسرو شده، رب گوجه فرنگی، ترشی شور، خیار شوردوغ های موجود در بازار به علت وجود نمک آن در رژیم غذایی بارداری در سه ماه اول برای کاهش فشار خون
خودداری کنید.
پنیر مصرفی در رژیم های غذایی برای
کاهش فشار خون را از شب قبل در آب گذاشته و آب آن دور ریخته شود تا
نمک آن کاهش پیدا کند.در رژیم غذایی خود به میزان کافی
از سبزیجات پر پتاسیم مثل گوجه فرنگی، اسفناج، کرفس، قارچ، بامیه استفاده کنید.
به طور کلی مصرف
سبزیجات در رژیم غذایی سه ماه اول بارداری برای کاهش فشار خون باید زیاد باشد.
در انتخاب واحد های
میوه قرار داده شده در رژیم غذایی سه ماه اول بارداری برای کاهش فشار خون از
میوه های پر پتاسیم مثل پرتقال، کیوی، موز، طالبی، گرمک، خربزه، زردآلو، شلیل، انار و خرمالو استفاده کنید.
در رژیم بارداری از مصرف روغن ها و چربی های جامد پرهیز نمایید؛
جهت پخت و پز از روغن های گیاهی مایع در رژیم غذایی خود استفاده کنید، بهترین روغن در این زمینه روغن کلزا و زیتون می باشد.
لبنیات مورد استفاده در رژیم غذایی بارداری باید از نوع
کم چرب باشد.
مصرف نمک را در رژیم غذایی بارداری کاهش دهید، مصرف نمک موجب افزایش فشار خون در طی بارداری میگردد.
بهتر است از
نان های سبوسدار در رژیم غذایی بارداری استفاده کنید.
استرس و اضطراب در دوران بارداری میتواند به جنین آسیب، تا حد امکان
از اضطراب و استرس دوری کنید.
مصرف
سبزیجات در رژیم غذایی بارداری به
کاهش یبوست در دوران بارداری کمک میکند، به اندازه کافی از سبزیجات در رژیم غذایی خود استفاده کنید.
در صورت حالت تهوع شربت زنجبیل یا نان خشک مصرف نمایید.با مشورت پزشک خود روزانه به مدت سی دقیقه تا یک ساعت به فعالیت بدنی بپردازید.