ارزیابی وضع تغذیه با رویکرد بالینی
ارزیابی وضع تغذیه با رویکرد بالینی

نقش تغذیه در سلامتی

تغذیه نه تنها بر رشد جسمی و ظاهر انسان تأثیر می گذارد، بلکه بر نحوه احساس و برداشت ما از محیط، خلق و خو و رفتار ما نیز موثر است. اهمیت وجود برخی مواد مغذی برای بدن به ویژه ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین ها، همانند نیاز به آب ضروری است...
ارزیابی وضع تغذیه با رویکرد بالینی

چه زمانی به متخصص تغذیه مراجعه کنیم؟

یک قرار ملاقات بسیار مهم وجود دارد که نباید آن را نادیده بگیرید و آن قرار با یک متخصص تغذیه به صورت سالانه است. نقش متخصص تغذیه در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر مثل چاقی، بیماری های قلبی عروقی، گوارشی و ... غیری قابل چشم پوشی است...
ارزیابی وضع تغذیه با رویکرد بالینی

ارزیابی وضع تغذیه با رویکرد بالینی

ارزیابی وضع تغذیه با رویکرد بالینی

ارزیابی وضعیت تغذیه یکی از ارکان اساسی و مهم فرایند مراقبت های تغذیه ای در هر دو بعد پیشگیری و درمان است. اهمیت این بعد از علم تغذیه به جایگاهی رسیده است که آخرین عنوان یکی از معتبر ترین کتب مرجع بین المللی رشته علوم تغذیه یعنی کتاب کراوس پس از سال ها به نام آن تغییر یافته است.
با نگاهی گذرا به کتب مرجع موجود در هر دو بخش لاتین و پارسی در میابیم که تعداد منابع منتشر شده در حوزه یاد شده بسیار اندک است و دانشجویان با وجود نیاز به شناخت روش های ارزیابی وضعیت تغذیه از گذشته با کمبود منبع رو به رو بوده و هستند.
کتاب حاضر که با استفاده از منابع معتبر بین الملی و داخلی و با بهره گرفتن از آمار های ملی تدوین گشته است دیدگاه بالینی در ارزیابی های تغذیه ای را مورد توجه ویژه قرار داده است، این ویژگی سبب شده است که مطالب کتاب علاوه بر دانشجویان دوره های مختلف رشته علوم تغذیه و رژیم درمانی برای دیگر دانشجویان گروه پزشکی از جمله دوره های پزشکی عمومی و تخصصی، پرستاری، مامایی و بهداشت عمومی نیز کاربرد داشته باشد، امید است این اثر در بهبود سطح دانش تغذیه و تندرستی در کشور عزیزمان سودمند واقع شود.
دکتر رضا امانی

مشخصات کتاب

فهرست مطالب کتاب