Nutrition through the life cycle (تغذیه در دوران های زندگی)
Nutrition through the life cycle (تغذیه در دوران های زندگی)

نقش تغذیه در سلامتی

تغذیه نه تنها بر رشد جسمی و ظاهر انسان تأثیر می گذارد، بلکه بر نحوه احساس و برداشت ما از محیط، خلق و خو و رفتار ما نیز موثر است. اهمیت وجود برخی مواد مغذی برای بدن به ویژه ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین ها، همانند نیاز به آب ضروری است...
Nutrition through the life cycle (تغذیه در دوران های زندگی)

چه زمانی به متخصص تغذیه مراجعه کنیم؟

یک قرار ملاقات بسیار مهم وجود دارد که نباید آن را نادیده بگیرید و آن قرار با یک متخصص تغذیه به صورت سالانه است. نقش متخصص تغذیه در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر مثل چاقی، بیماری های قلبی عروقی، گوارشی و ... غیری قابل چشم پوشی است...
Nutrition through the life cycle (تغذیه در دوران های زندگی)

Nutrition through the life cycle (تغذیه در دوران های زندگی)

Nutrition through the life cycle (تغذیه در دوران های زندگی)

در حال حاضر ادیت چهارم این کتاب انتشار یافته که نسبت به نسخه های قبلی این کتاب کامل تر شده و بهبود یافته نسخه های قبلی تغذیه در دوران های زندگی است. این کتاب به خوانندگان آن آموزش تغذیه در دوران های زندگی میدهد.
نویسندگان این کتاب گروهی از تغذیه دانان با تجربه در زمینه تجربه کلینیکی رژیم درمانی، آموزش تغذیه و تحقیق و انتشار مقالات معتبر در حیطه تخصصی خود در دوران های مختلف زندگی از جمله کودکان، جوانان، سالمندان و مادران باردار و شیرده میباشند.
بخش ۱ این کتاب در مورد ریزمغذی های اصلی مورد نیاز در طول زندگی و میزان نیاز افراد در طول هرکدام از دوره های مختلف زندگی خود میباشد.
برای هرکدام از دوران های زندگی دو بخش در نظر گرفته شده است که در بخش اول به بررسی نیاز های تغذیه ای در آن دوران و در حالت عادی و بخش دوم در نظر گرفته شده برای هر دوره مربوط به شرایط خاص در هر دوره میباشد.
برای نوشتن هر بخش تاکید ما بر استفاده از اطلاعات علمی و به روز از منابع معتبر علمی بوده و در انتهای هر بخش لیستی از نکات مهم و کلیدی، سوالاتی در مورد همان بخش که پاسخ آن در انتهای کتاب آورده شده است و منابع مورد استفاده در آن بخش آورده شده است.
در ویرایش چهارم این کتاب مباحث تاثیر ژن ها و تغذیه، چربی بدن، فعالیت فیزیکی و مکمل های غذایی بررسی شده است، همچنین تاثیر مواد مغذی و تغذیه در بیان ژن ها و تنظیمات هورمونی و نقش آن در بروز چاقی و اضافه وزن مورد بررسی قرار داده شده است.
برای جذاب شدن کتاب در این ویرایش عکس های مختلف اضافه شده است و از نمودار ها و چارت ها برای فهم بیشتر مطالب استفاده گردیده است.

مشخصات کتاب

فهرست مطالب کتاب