اصول تغذیه کراوس
اصول تغذیه کراوس

نقش تغذیه در سلامتی

تغذیه نه تنها بر رشد جسمی و ظاهر انسان تأثیر می گذارد، بلکه بر نحوه احساس و برداشت ما از محیط، خلق و خو و رفتار ما نیز موثر است. اهمیت وجود برخی مواد مغذی برای بدن به ویژه ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین ها، همانند نیاز به آب ضروری است...
اصول تغذیه کراوس

چه زمانی به متخصص تغذیه مراجعه کنیم؟

یک قرار ملاقات بسیار مهم وجود دارد که نباید آن را نادیده بگیرید و آن قرار با یک متخصص تغذیه به صورت سالانه است. نقش متخصص تغذیه در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر مثل چاقی، بیماری های قلبی عروقی، گوارشی و ... غیری قابل چشم پوشی است...
اصول تغذیه کراوس

اصول تغذیه کراوس

اصول تغذیه کراوس

علم تغذیه علاوه بر این که در رشته هایی مثل اقتصاد و کشاورزی کاربرد های بسیار مهمی دارد در کلیه ی رشته های علوم پزشکی نیز تاثیر بسیار مهم و بارزی دارد، امروزه علم تغذیه و رژیم درمانی به یکی از مهم ترین رشته های علوم پزشکی تنبدیل شده و در طی ۲۰ سال اخیر پیشرفت های علمی شگرف و بسیار قابل توجهی نموده است. علم تغذیه توانسته پل حیاتی با سایر رشته های علوم پایه ی پزشکی در زمینه های تحقیقاتی و آموزشی ایجاد نماید، به گونه ای که امروزه کانون توجه دانشمندان علوم پزشکی در سراسر دنیا قرار گرفته است، با گسترش مرز های دانش تغذیه در حال حاضر این رشته دارای زمینه هایی مانند تغذیه بالینی، تغذیه سلولی و مولکولی، تغذیه ی جامعه و سیاست گذاری تغذیه می باشد که محققان متعددی در این زمینه ها در حال پژوهش و آموزش می باشند.
با توجه به گسترش بیماری های مزمن غیر واگیر در اکثر جوامع دنیا مانند دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان، استئوپروز، آرتریت روماتوئید و بیماری های عصبی و روانی که وابستگی بسیار زیادی با الگوی غذایی فرد دارند و از سوی دیگر نقش محوری و بنیادین تغذیه در این بیماری ها میتوان نتیجه گرفت که دانش کافی و جامع تغذیه برای کلیه ی دانشجویان علوم پزشکی ضرورت بسیار مهمی را به خود اختصاص می دهد، مطالعه و شناخت مواد مغذی، بهترین منابع غذایی، متابولیسم مواد مغذی و تداخل آن ها با یکدیگر عوامل موثر بر جذب، میزان های توصیه شده و مناسب دریافت، موضوعات اصلی علم تغذیه می باشند.
دانش تغذیه می تواند در کنار سایر دانسته های دانشجویان علوم پزشکی از کلیه ی رشته های علوم پزشکی باعث ارتقاء روند پیشگیری از بیماری و همچنین تسریع و تسهیل روند درمان بیماران و در نهایت ارتقاء سطح سلامت و رفاه اجتماعی می گردد.
کتاب حاضر که ترجمه بخش هایی از کتاب Krause's Food and the Nutrition Care Process, ۲۰۱۲ Edition ۱۳ می باشد، منبع علمی بسیار مناسب، کامل، جامع و مفیدی برای دانشجویان علوم پزشکی و تغذیه، پزشکان، دندانپزشکان، داروسازان و همچنین دانشجویان و دانش آموختگان سایر رشته های علوم پزشکی، بهداشتی و پیراپزشکی می باشد.

مشخصات کتاب

فهرست مطالب کتاب