hrtoghiani@gmail.com

پودر گیاهک


پودر گیاهک

گیاهک گندم چیست؟
گیاهک گندم غنی ترین ماده غذایی طبیعی از نظر ویتامین E و حاوی موادمعدنی مورد نیاز بدن از قبیل کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، سلنیوم، روی و اسیدفولیک همچنین پروتئین و فیبر می باشد.

ویژگی های درمانی گیاهک گندم:

ویتامین E موجود در آن به عنوان اکسیر جوانی عمل می کند.
- سلنیوم و منیزیم آن در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان ها مؤثر شناخته شده است.
- گیاهک گندم در درمان ریزش مو، رفع انواع جوش صورت و ناراحتی پوستی مؤثر است.
- در درمان یبوست، خستگی، بی حالی و پایین آوردن کلسترول و تری گلیسرید مؤثر است.
- به علت وجود فیبر مناسب در کاهش بیماری های قلبی و عروقی و جلوگیری از دیابت مؤثر است.
- گیاهک گندم باعث زیبایی، طراوت ولطافت پوست شده از بروز ناراحتی های پوستی جلوگیری می نماید.

اجزای تشکیل دهنده گندم:

- گیاهک: حدود۰/۱ درصد وزن دانه را تشکیل می دهد و حاوی ویتامین، چربی، پروتئین و املاح می باشد. مکمل بسیار مطلوبی برای سنین مختلف می باشد. در فرایند آسیاب از آرد جدا می شود.

- پوسته: حدود ۲۰ درصد وزن دانه را تشکیل می دهد و حاوی موادمعدنی، پروتئین و مقدار زیادی فیبر و سایر قندها می باشد. پوسته به صورت سبوس در حال حاضر به مصرف دام و طیور می رسد.

- آندوسپرم: حدود ۸۰ درصد وزن دانه را تشکیل می دهد و ترکیب عمده آن نشاسته، پروتئین و موادمعدنی می باشد. انواع مختلف آرد از این قسمت گندم ساخته می شود.

چند نکته:

- گیاهک گندم با گندم جوانه زده که از رشد دانه گندم به عمل می آید متفاوت است.

- گیاهک گندم سبوس گندم نیست و دارای خلوص ۹۸ درصد می باشد. دو در صد باقیمانده شامل یک درصد سبوس گندم و یک درصد آرد است. از آن جایی که ۳۰ درصد آرد گندم حاوی گلوتن است لذا صرف آن در افراد مبتلا به سلیاک مجاز نمی باشد.

- به علت وجود اسیدهای چرب غبراشباع و اسیدهای چرب ضروری به میزان فراوان مدت زمان ماندگاری آن بسیار کوتاه و حدود یک هفته می باشد که با توجه به انجام تحقیقات در این زمینه بدون استفاده از هر گونه نگهدارنده مجاز و غیر مجاز مدت زمان ماندگاری آن را به ۸ ماه ارتقاء داده ایم.

- با پودر کردن آن و مخلوط کردن با گلاب، آب میوه فصل و حتی ماست شیرین و تهیه خمیر می توان به عنوان ماسک صورت برای طراوت هر چه بیشتر پوست صورت از آن استفاده کرد. در بررسی به عمل آمده در سال ۸۹ بر روی ۳۵ نفر مرد و زن در سنین بین ۶۵ تا ۷۵ سال که به طور روزانه ۲۰ گرم از این محصول استفاده می کردند میزان چربی خون ایشان از مقادیر بالای ۲۵۰ به کمتر از ۲۰۰ رسیده است که اشاره به تاثیر اسیدهای چرب ضروری و وجود فیبر در این محصول دارد.

روش مصرف:


مصرف گیاهک گندم به صورت خام یا به صورت خشک رایج است. می توان گیاهک گندم را در انواع سالاد، سوپ، آش، انواع کتلت، انواع خورشت ها و به عنوان یکی از مواد سازنده سس ها استفاده کرد. با اضافه کردن آن به وعده صبحانه مانند ریختن روی پنیر و ... و به عنوان میان وعده با شیر یا ماست از ریزمغذی های آن نهایت بهره را برد. قبل از غذا به افزودن آن به سالاد کاهو نه تنها ترکیبات غذایی آن به راحتی جذب بدن می شود بلکه با ایجاد نوعی سیری، از مصرف بیش از حد غذا جلوگیری می کند. با آسیاب کردن آن و مخلوط کردن با آب میوه ها یا گلاب به عنوان ماسک صورت جهت شادابی پوست می شود.

به منظور سفارش این محصول سرشار از مواد مغذی می توانید با شماره ۰۹۱۳۳۱۸۱۹۷۷  تماس حاصل فرمایید.

ورود


ورود
ویرایش شماره
ارسال کد
ورود از طریق ایمیل



ورود
ویرایش ایمیل

ارسال کد
ورود از طریق شماره تلفن همراه